DE WILDE BOERENDOCHTER
8 MAART : VROUWENDAG ! Iedereen, ook de mannen zijn FEMINIST !

VEERLE  MALSCHAERT  onder de  STADSHAL  op 8 Maart

Volgende week woensdag is het INTERNATIONALE VROUWENDAG.  Veerle Malschaert grijpt de kans om aan te klagen dat ze als vrouw nog steeds leeft in een MANNENBASTION.  "Ik ondervind het als actrice aan den lijve dat ik steeds tegen een glazen plafond moet beuken.  Vrouwen en humor weten maar weinig programmatoren te smaken".

Op www.V/Mmettalent.com ontdek je meer over de roze sok die de campagne kleurt.  STAD  GENT doet mee en vraagt dat zoveel mogelijk mensen zich fotograferen met het campagnebeeld 'IEDEREEN   FEMINIST'

Kom naar de Stadshal (beter gekend als SCHOAPSTAL) op woensdag 8 maart 2017 na de middag.  Je kan daar jouw talent tonen als humorist en feminist !

VEERLE  MALSCHAERT komt ook met haar show "BOEGBEELD" naar Scala Dendermondsesteenweg 163 - 165  te 9000 Gent op 21 April 2015 om 20uur.

artikel + foto komt uit "Het Laatste Nieuws" (divl)Reacties

Elfriede Katharina Boellaard-Heinzel op 07-03-2017 17:30

Leuk! Je moet je "mannetje" staan in deze wereld . . .  Ik stoot ook altijd me kop en word onmiddellijk terug getrapt achter het fornuis. Vandaag was ik effies niet thuis! Elfriede, uit Amsterdam, dinsdag 7 maart 2017

Hilda De Meyer op 08-03-2017 13:41

Leuk !  Elfriede uit Amsterdam !  We blijven voor onze rechten opkomen.  We moeten niet de sterkste zijn maar we moeten streven om gelijk te worden behandeld als de mannen !  Er is nog werk aan de winkel !

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl