DE WILDE BOERENDOCHTER
LIES DE WISPELAERE : DE NIEUWE MISS GENT 2017 ?? HELP HAAR !

Lies heeft zich ingeschreven om de nieuwe Miss Gent 2017 te worden :

Lies met haar echtgenoot Michael, waar ze op volledige steun kan rekenen.  Help haar die titel te halen.  Ze is een natuurlijke schoonheid.  Ze is bovendien lief en vriendelijk, is een goeie 3 maand geleden moeder geworden van een wolk van een baby : Fleur.

Jullie kunnen helpen door te gaan liken op de volgende link :

https://www.facebook.com/finaliste-Miss-Gent-2017-Lies-De-Wispelaere-1235674946451012/?tref=ts&pnref=story.unseen-section

Massaal stemmen a.u.b.

20 augustus is de slotshow, 8 euro inkom, zeker niet missen !

Reacties

carine audenaert-attanasio op 09-07-2016 05:00

Sorry, maar voor mij is dat niet kunnen een gehuwde dame met kind die nog voor een kroontje als Miss gaat. In mijn tijd kon die echt niet.......

Magic Michael op 11-07-2016 15:26

We leven nu wel in het jaar 2016. Tijden veranderen ..... Het is niet omdat getrouwd zijt en een kindje hebt u moet opsluiten. Dit gaat hier tenslotten maar om een spelletje. En okey het is een spelletjes voor veel publiek maar wat maakt dat uit dat je getrouwd bent en een kindje hebt. Als je talent hebt laat het zien. 

Hilda op 12-07-2016 01:32

Ik ben volledig akkoord met Magic Michael....  Er is veel veranderd... Een gezin is veranderd... er zijn samengestelde gezinnen... Er zijn veel gezinnen waar een ouder ontbreekt.  Maar in dit gezin is alles OK !  Ze zijn gelukkig gehuwd, hebben een kindje.... Wat als de moeder toch zich wil ontplooien... ?  Wie kan daar wat op tegen hebben...  Wat met een gezin waar de vrouw minister wordt...?  Nog erger eigenlijk...  We mogen niet stil blijven staan in het verleden.  Ik gun het Lies van harte !

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl