DE WILDE BOERENDOCHTER
ALGEMENE ONTGOOCHELING IN JONGE GENTENAARS en GENTENAARS IN 't ALGEMEEN

xKLAGEN  ALS  'T TE LAAT IS !!!!!  DAAR  IS  DE  GENTENAAR  NEN  KRAK  IN !!

Deze foto staat vandaag in de Het Laatste Nieuws, gemaakt door Wannes Nimmegeers.  De wijk kreeg een gelegenheid om zich het circulatieplan uit de doeken te laten doen.  De opkomst was om bij te wenen....   Wij kregen wel te horen dat niet alle straten van de wijk een brief in de bus gekregen hebben met de uitnodiging.  Of ??  Is dit welbewust gedaan door diegene die het circulatieplan zo graag zouden in voege zien gaan ?? 

LET  WEL !  Het is maar 10 maanden meer dat de Bargiebrug, in de volksmond de "Phoenixbrug" genoemd, zal genknipt worden.  Wat wil zeggen dat er geen verkeer van auto's meer mogelijk zal zijn, ook niet op bepaalde uren, voor bijvoorbeeld leveringen met een camionette.  Aleen Taxi's en openbaar vervoer zal nog toegelaten worden.  De winkels zijn nu al aan het opkrassen.... Wat wilt U !  Logisch toch.  Van de gene die er waren, was de leeftijd over de 50 of het waren journalisten.  Ik heb daar 2 uren van mijn tijd verprutst.  Want hoe fel mijn zus en ik protesteerden, het haalt niets uit bij Watteeuwke...  het loopt van hem af zoals water van een gans.  Hij vindt het zelfs grappig, zie maar op de foto.

Niet alleen de jeugd hier trekt zich niets aan, ....  als het voor mijn deur maar goed is...  als ik maar content ben...  EGOÏSME tot in de hoogste graad en zeer ver van DEMOCRATIE verwijderd.  De oudere Gentenaar reageert maar als 't kwaad gebeurd is !   ... 'HOE ???  meugen wij over de Phoenixbrugge nie mier ?'  'Allez gij...???  't es toch gien woar zekers ?? keb kik deur niets van geweten !!!'

IK  BEN HET  HARTSGRONDIG  BEU !!!!! 

IK  GA  DE  VOLGENDE  WEKEN  MET  EEN  PETITIE  ROND  OM  TE  PEILEN  NAAR  HET  FEIT  OF  JULLIE  INSPRAAK   WILLEN  DOOR  MIDDEL  VAN  EEN  VOLKSRAADPLEGING !   IK  HOOP  DAT  U  TEKENT !

Reacties

kristof op 01-06-2016 22:57

Ik heb  ook al ingetekend tegen het mobiliteitsplan beste.mvg Kristof

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl